Ebooks

Wanneer gitaarmuziek klinkt, danst Mila de sterren van de hemel en verdwijnen haar diepste geheimen, die te heftig zijn om met iemand te delen, naar de achtergrond. In haar veelbewogen leven, met een schrijnend, diep verlangen naar een verdwenen liefde, helpen bovennatuurlijke krachten haar te overleven. Als eindelijk het tij keert en het leven Mila toelacht, gaat haar geluk in vlammen op. Is hier de rode draad van Flora gesponnen?

 

“Een verhaal over onmacht, liefde en bovendien is ‘Dans door het verleden’ loeispannend verteld. De roman blinkt uit in een vlotte vertelstijl, het hoofdpersonage en haar gedachtewereld en de rake historische setting. Het werkt toe naar een gruwelijke climax, vol met wrange pijnlijkheid, waarna je met een zucht wilt wachten op het volgende deel.” -Jules Hoenderop, auteur van Joy.

 

Wat gebeurt er in het hoofd? Heb jij je dat ook afgevraagd bij je dierbare met dementie of bij jezelf na de diagnose dementie? Dan is het boek 'Welke dag is het vandaag?' een leidraad in de weg die je/jullie gaan. Het biedt handvaten en inzichten in de vorm van een ervaringsverhaal.

Het boek is geëindigd in de top 3 van de Indie Awards 2022, categorie non-fictie.

Velen gingen je voor dit boek te lezen en waren enthousiast:

“Bijzonder, hoe je mij ook in het hoofd van mijn moeder laat kijken.” - Domenico

“Het verhaal leest heel fijn, makkelijk en snel. De hoofdpersonen komen echt tot leven en ik wilde echt doorlezen. Ontroerend en aangrijpend om te lezen hoe je moeder het dementieproces zelf heeft ervaren.” - Jenice

"Het boek heeft me diep geraakt , ik heb gelachen , gehuild , en ondanks het beladen onderwerp heb ik er ook van genoten. Ik kan het boek niet anders dan aanraden, omdat het een kijkje geeft in de wereld die dementie heet. - Wijna

Reactie plaatsen

Reacties

Willeke van den Berg
10 maanden geleden

“Geweldig boek! De korte hoofdstukken vind ik erg prettig, omdat ik dan even ‘snel’ tussendoor het boek kan pakken.
Om door de ogen van je moeder dit traject te lezen, dat raakt me enorm. Haar angst, verwarring.
Prachtig beschreven”.
De laatste bladzijdes raakten mij enorm. Ik las ze op het Spaanse strand.. kon een traan niet onderdrukken.

Mad Staf
10 maanden geleden

Het was een zeer aangenaam boek om te lezen, geen moeilijke termen. Het verhaal van Francis en haar familie, ik vond het heel pakkend wanneer Francis naar een woonzorgcentrum moet verhuizen.

Arend Halfmouw
10 maanden geleden

Wat heb je een geweldig mooi boek geschreven! Dit weekend heb ik het bijna achter elkaar uitgelezen. Af en toe ook gewoon hardop gelachen.
Voor mij heel herkenbaar. Je bent dicht bij de waarheid gebleven.

Anita Elken
10 maanden geleden

Ik had hem willen ‘bewaren’ voor de vakantie . Maar Corona stuurde roet in het eten. In één adem uitgelezen op quarantaine dag één. Je schrijft om te blijven lezen . Een traan en een glimlach wisselen elkaar af bij het lezen van je boek . Anita Elken