Rina

Mijn naam is Rina Stam. Ik groeide op in een klein dorpje in Noord-West Overijssel, waar ik ook mijn drie kinderen grootbracht. In mijn werkzame jaren bij de overheid was ik lid van de redactie van het personeelsblad en van de redactie van het afdelingskrantje. Als bijbaan schreef ik voor een krant en een nieuwssite. Daar had ik alle vrijheid om mijn wekelijkse items te bedenken. Een eigen onderneming had ik ook: het schrijven van levensverhaalboeken en herinneringsboeken. Ik genoot van de interviews, de contacten met zoveel verschillende mensen en van het schrijven van de verhalen. 

 

Een eigen Bed & Breakfast maakte dat er geen tijd en ruimte meer was voor mijn leuke bijbanen. Wel bleef ik schrijven: blogs over mijn reisavonturen en over mijn spirituele ervaringen. Wat er in mijn hoofd zit, vindt altijd een weg naar buiten via mijn handen op het toetsenbord. Mijn verhalen zijn te volgen via de pagina Blogs en op mijn Facebookpagina

 

Na een aantal jaren gasten ontvangen in Nederland, ruilde ik dit bedrijf voor de vrijheid in Frankrijk. Hier kan ik in alle rust en stilte boeken schrijven.