Zorgmedewerkers

Nieuwe bewoner

In mijn gesprekken met personeel van zorginstellingen merk ik dat de omgang met voornamelijk familie/mantelzorgers van nieuwe bewoners energie kost. Steeds maar weer afstemmen met verschillende mensen met verschillende gewoontes. In een werksituatie waar weinig tijd is om je te verdiepen in de cultuur waaruit de nieuwe bewoner komt, levert dat soms lastige en energieslurpende situaties op. Door de waan van de dag en de werkdruk kan niet altijd stil gestaan worden bij gevoelens en emoties van beide kanten. 

Om irritaties en verwijdering van familie /mantelzorgers te voorkomen en juist een verdieping aan te gaan, heb ik deze workshop gecreëerd. Met mijn ervaring, levenservaring en achtergrond merkte ik dat ik tijdens de gesprekken over deze onderwerpen veel input kon brengen en een helpende hand bood.

Dat is wat ik met deze workshop voor ogen heb: een helpende hand bieden om irritaties weg te nemen, begrip te creëren voor de familie/mantelzorgers en de juiste manier van communicatie te vinden. 

Informatie opvragen: