Webshop

Reactie plaatsen

Reacties

Lilian De Nooijer van Broek
9 maanden geleden

Een heerlijk boek ,waar je ook nog van leert , krijgt wat meer begrip voor de mensen die 20x per dag vragen 🤔welke dag is het vandaag

Fennie Spit
9 maanden geleden

Super mooi boek om te lezen

Kimberly Visser
10 maanden geleden

Een super liefdevolgeschreven boek met de rauwe werkelijkheid van dementie va uit de persoon geschreven later uit naam van de dochter maar zo aan grijpent hoe de vrouw met dementie dat beleeft de pijn maar ook de onhandige en zelfs de leuke kant zo schrijft de dochter ook de rauwe werkelijkheid maar ook de liefde en soms dat spranke wat haa r moeder geeft echt een aanrader om te lezen.

Janine Kikkert
10 maanden geleden

“Het leest als een trein! Mooi dat je vanuit beide personen het proces beschrijft. De twijfel maar ook de machteloosheid bij beiden vond ik aangrijpend. Mooi om te merken dat je ook door jouw emotie meegetrokken wordt. Heel herkenbaar al heb ik het nooit van zo dichtbij meegemaakt. Succes bij al je volgende boeken.”

Gea Spijkerman
10 maanden geleden

Wat is een mens ? Veel herkenning in het mooi geschreven boek

Maaike van Arend
10 maanden geleden

Ik vind het een mooi boek, vooral heel eerlijk en zonder tranentrekkende opgezette poeha. Die tranen vloeien vanzelf wel, juist omdat het zo puur geschreven is!

Ellen Ongena
10 maanden geleden

Rina Stam net uit gelezen.. Tranen met tuiten.... Zo herkenbaar... Zo realistisch.. En idd soms toch mooi en intens en hartverwarmende momenten..mooi dat je die toch ook opmerkte in dit moeilijk proces van loslaten.. ik begeleid mensen met dementie, die soms ook palliatieve..en idd de doodsreutel... Verschrikkelijk.. Het went nooit... Maar er toch dichtbij blijven, niet bang zijn, normaal doen en blijven praten . Want het laatste dat uitvalt bij het heengaan is het gehoor...
Het ga je goed Rina. Bedankt om dit mooie boek te schrijven!!!