Flora woont in Noord Spanje met haar goede vriend Lodewijk om de hoek, aan deze vriendschap en het kunstschilderen, haar nieuwe hobby, heeft ze genoeg. Ze is voor het eerst van haar leven gelukkig met zichzelf zonder relatie en gaat in haar eentje op reis. Een ernstig ongeluk maakt dat Flora in coma in het ziekenhuis van Marrakech belandt. Wanneer ze weer bij bewustzijn is en vertelt over haar bijna-doodervaring, denken haar kinderen dat ze wartaal uitslaat. 

Weer terug in het normale leven valt het Flora zwaar weer verder te gaan waar ze was gebleven. Ze verlangt terug naar de vredige sferen tijdens haar coma en naar haar zielsgenoot. Maar waar is hij? Vindt ze hem ooit terug?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Karels
16 dagen geleden

Hoi Rina, ik heb je boek over Mila net uit... bijna in een ruk. Ik vond het in het boekenkastje bij het Halve Maantje, naar mijn idee had jij het daar zelf aangeboden -klopt dat?
Bij mij gebeurt er de laatste tijd, na het overlijden van mijn moeder, van alles binnen in mij en er komt van alles aan het licht. Ook en vooral in de verschillende lagen waarin het leven zich openbaart. Prachtig en ook best veel. Ik zou er graag iets mee doen, het schrijvenderwijs verwerken. Mooi om te zien hoe jij dat doet.
Ik zou je graag ontmoeten of anderszins tips van je ontvangen.
Warme groet, Saskia

Ingrid Lemmens
2 maanden geleden

Het is een hele fijne, niet standaard roman omdat de schrijfster de moeilijke dingen in het leven niet schuwt in dit verhaal. Het is een spirituele belevenis om te lezen, erg mooi om te zien dat zolang je je intuitie volgt je vanzelf op het juiste pad terechtkomt. Het was voelbaar dat Flora een moeilijk leven gehad heeft maar door haar innerlijke kracht en met het omarmen van haar gidsen de weg naar zichzelf en dus het geluk vindt. De bijna-doodervaring was erg intens maar prachtig om over te lezen, tijdens die ervaring werd Flora veel duidelijk. Heel erg inspirerend!