Nieuws

Paravisie

Afgelopen week een interview gehad met Niels Brummelman voor een artikel in de Paravisie. Wauw. Blij mee!!

18 november 2023

Eerste reactie

De eerste reactie over 'Dans door het verleden' staat op de site! Met dank aan Ilse Bleuzé.

5 juni 2023

Cover

De cover van 'Dans door het verleden' is af . Het boek gaat gedrukt worden en komt binnenkort in de voorverkoop.

Wil je bij de boekpresentatie zijn op 4 juni in de galerie van de ontwerper van de cover Erik Neimeijer, met een hapje, drankje, bijpassende muziek en presentatie door Inga Tjapkes van RTVOost, geef je dan op via mail naar info@boekenvanrina.nl (vol=vol).

21 april 2023

TOP 3

Vanochtend kreeg ik een mail met het goede nieuws dat 'Welke dag is het vandaag?' in de top 3 staat van de Indie Awards, categorie non-fictie. Ik ben daar enorm blij mee. Mijn moeder zou het fantastisch vinden en zit volgens mij nu te genieten op haar wolkje. 

Dankjewel als je op 'Welke dag is het vandaag?' gestemd hebt.

5 maart 2023

Flow

23 dagen geleden begon ik met mijn tweede boek 'Dans door het verleden'. Het schrijversproces is opnieuw magisch en het brengt het verhaal onverwachte richtingen op. Ik zit enorm in de 'flow' en heb ondertussen 50.120 woorden. Meer zeg ik er nog niet over. Nu snel weer verder. Het verhaal roept ...

29 november 2022

Verkoop update

1.250 boeken 'Welke dag is het vandaag?' verkocht. Wauw.

De afgelopen twee maanden stonden in het teken van 'Welke dag is het vandaag?'. Wat een mooie ontmoetingen, waardevolle gesprekken en fijne lezingen heb ik gehad zeg. Prachtig.Nu is het tijd om naar binnen te keren en te starten met mijn tweede boek 'Zigeunermeisje'.

4 oktober 2022

Verkoop CB

Sinds drie weken kan mijn boek 'Welke dag is het vandaag?' besteld worden bij het Centraal Boekhuis. Nu zijn daar in totaal al 36 gekocht door verschillende boekhandels door het hele land en bol.com. Francis' verhaal verspreidt zich door Nederland. 

4 sept. 2022

Leuke agenda

leuke agenda

Momenteel ben ik druk met de voorbereidingen voor de komende anderhalve maand. Er staan verschillende evenementen op het programma: Ik start met het uitdelen en signeren van boeken tijdens het 5-jarig-bestaan-feest van Zorgmies. Ik heb een lezing bij het Alzheimer Café in Kampen waar een aantal boeken verloot worden, jawel, net als bij de lezing in woonzorgcentrum De Schans in Zwartsluis. Ik geef lezingen in bibliotheken in Wageningen en Zwolle, in twee boekhandels in Meppel en Antwerpen, een signeersessie bij de Primera in Breskens en een lezing bij JOTA in Oostburg waar de vereniging alle bezoekers mijn boek cadeau geeft. Top!! Ik reis van Kampen via Meppel naar Antwerpen en via het verre Zeeland ga ik naar Zwolle en Wageningen en vervolgens sta ik in Steenwijk op de markt in de kraam van Sociaal in de Kop. En ... ik ben dinsdagochtend 20 september van 10 - 12 uur live bij het programma 'ulkie dulkie' van Wim Ulkeman bij radio Zwolle. Leuk leuk leuk.

De laatste lezing is op 6 oktober om 10:00 uur in De Bosfluiter in Luttelgeest. Dit is in samenwerking met De Ontmoeting en de gemeente Noordoostpolder. Er is ruimte voor 180 mensen. Er gaan veel uitnodigingen de deur uit naar betrokkenen bij de gemeente-campagne 'Versterken aanbod van zinvolle activiteiten voor thuiswonende mensen met dementie'. Bij deze lezing krijgt iedere bezoeker van de gemeente vanuit de campagne mijn boek cadeau. Hoe mooi is dat en iedereen is welkom. Uitgenodigd of niet. Opgave is via een mail naar: ontmoetingluttelgeest@gmail.com

27 augustus 2022

Ebook

Mijn ebook is nu ook online bij de boekhandels te koop én gratis bij een kobo-plus abonnement.

27 augustus 2022

Happy me - Happinez

Gisteravond een interview gehad met Mylène de la Haye voor een artikel in het tijdschrift Happinez. Dit wordt geplaatst in editie nummer 8 van december. Hoe bijzonder dat mijn stukje in het tijdschrift Zin ook in editie nummer 8 stond.

28 juli 2022

Eerste boeklezingen

De eerste activiteiten staan gepland. Zie de agenda voor data. De exacte datum van aanbieden van het boek aan de Schiphorst wordt hier niet genoemd. Dit is een besloten aangelegenheid voor familie en Schiphorst. Dankbaar ben ik voor de goede zorgen die ma daar dertien jaar heeft gehad. Een mooi gelegenheid om deze dankbaarheid uit te spreken en het hoofdstuk Schiphorst en ma goed af te sluiten.

3 juli 2022

Tweede druk

De laatste boeken van de eerste druk heb ik vorige week naar enkele verkooppunten gebracht: Attent Korthoef en Petit Restaurant Otterswold in Belt-Schutsloot, The Readshop in Kampen en naar DA Drogisterij & Parfumerie Kiers in Zwartsluis.

Morgen de tweede druk ophalen uit Utrecht en vrijdag weer boeken te koop leggen bij: Verzorgingshuis De Schans in Zwartsluis, Waanders in de Broeren in Zwolle, Primera Steenwijks Boekhuys in Steenwijk, Josien's Boek & Mix in Vollenhove en bij de Bruna in Emmeloord.

8 juni 2022

Uitverkocht

De eerste druk heb ik woensdag 1 juni opgehaald en is uitverkocht. Op 8-10 juni is de tweede druk klaar. Dan breng ik de boeken naar de Primera in Steenwijk, de Bruna in Emmeloord, Waanders in de Broeren in Zwolle en verzorgingshuis De Schans in Zwartsluis én boeken opsturen van de bestellingen die gedaan zijn.

6 juni 2022

Het Ebook is klaar

'Welke dag is het vandaag?' is nu ook als Ebook te verkrijgen voor 8,50 euro. Voor bestellen klik hier

28 mei 2022

Bericht van de drukker

Het is bijna zover! Ik kreeg bericht van drukker Probook, ze verzenden mijn boeken op woensdag 25 mei. Donderdag 26 mei is het Hemelvaart. Vrijdag 27 mei zullen mijn boeken bezorgd worden in Haarlem. Deze dag rijd ik naar Nederland en het weekend ga ik met mijn dochter de boeken voor Nederland inpakken en op de post doen. De boeken voor België doe ik op de post in België op de terugweg naar Nederland donderdag 2 juni. Dat scheelt mij behoorlijk wat verzendkosten. Excuses voor mijn bestellers in België. Jullie geduld wordt een weekje langer op de proef gesteld. 

16 mei 2022

Proefdruk

De proefdruk is goedgekeurd! Probook gaat starten met de druk van mijn boek. Eind mei komen de dozen met boeken in Haarlem. En dan ... werk aan de winkel en de (nu nog) 140 boeken verzenden. Gezellig samen met mijn dochter. Ik heb er zin in!

11 mei 2022

Meer dan 130 boeken

131 boeken verkocht in de voorverkoop. Wil je ook voor 15 euro mijn boek 'Welke dag is het vandaag?' bestellen. Dat kan nu nog!

Straks kost het 18,50 euro.

4 mei 2022

Aftellen

Het manuscript is naar de drukker! Over drie weken heb ik mijn boek in mijn handen. Yes!

De honderddertig mensen die mijn boek in de voorverkoop gekocht hebben - het duurt nog even, maar het boek komt eraan!

3 mei 2022

Winnaar gratis boek

Winnaar van mijn 'GRATIS Boek Actie' is Nicky Ostijn uit Gent, België. Zij is de 100ste besteller van mijn boek 'Welke dag is het vandaag?' en krijgt het boek gratis.

25 april 2022

Gratis boek actie

GRATIS BOEK!!De teller staat op 97 boeken!! De 100ste besteller krijgt mijn boek GRATIS, als het voor zondagnacht 24 april 24:00 uur is besteld. 

Nu ik al zo'n groot aantal bestellers van mijn boek in de voorverkoop heb, is mijn wens de 100 boeken te halen. Ben jij geïnteresseerd, bestel nu en maak kans op het gratis boek.

23 april 2022

Persbericht

Het persbericht over 'Welke dag is het vandaag?' op Zwartsluis Actueel en ook in de Steenwijker Courant en Meppeler Courant. Jaren schreef ik verhalen voor de Meppeler. Best gek nu zelf 'een verhaal in de krant' te zijn.

24 april

80 Boeken

Meer dan 80 boeken reeds besteld in de voorverkoop.

Op naar de 100!!

22 april 2022

Radio Interview

Een leuke ervaring!

Zaterdag 16 april mijn eerste interview over mijn boek: 'Welke dag is het vandaag?' Van te voren was ik best wel nerveus. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee. 

16 april 2022

50 Boeken

Het 50ste boek is besteld!! Wauw, en dat binnen een week.

14 april 2022

Nieuwe website

Op 8 april 2022 heb ik deze site gemaakt. Even dit nieuws voor de statistieken.